Műszaki szakfordítás

Fordítóink hosszú évek szakmai tapasztalatával minden iparágban gyorsan, naprakészen és megbízhatóan készítik el a műszaki fordítást az Ön részére.

A műszaki szakfordítás lehet például  műszaki leírás, használati útmutató, gépkönyv, tervdokumentáció. Ezek fordításánál különösen fontos, hogy a fordítást olyan szakfordító végezze, aki nem csupán a szaknyelvet, de magát a műszaki berendezések, gépek működését is ismeri. Így biztosítható a megfelelő szintű fordítás, és az hogy a későbbi felhasználás optimális lehessen és elkerülhetőek legyenek akár egy hibás fordítás miatt magában a gépben bekövetkező károk, sérülések, vagy egy esetleges termeléskiesés.

Autóipari gépek, eszközök, termelőeszközök műszaki leírása, dokumentációja, gépkönyve, kezelési és karbantartási utasítása, technológia leírás, termékleírás, összeszerelési útmutató, műszaki rajz, tervdokumentáció, szabványok, kapcsolási rajzok.

Fémipar, megmunkáló ipar, elektronikai ipar, könnyűipar, építőipar, vegyipar vonatkozásában szükséges fordítások.

Amennyiben új gépeket, eszközöket vásárolt és szeretné, ha az üzembe helyezésnél, kezelőszemélyzet és karbantartó személyzet betanításánál tolmácsunk segítené munkáját, hogy ez a lehető leghatékonyabban és legrövidebb idő alatt megtörténhessen, vagy egyéb területen lenne szüksége tolmácsra örömmel állunk tolmácsszolgáltatásunkkal rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot, vagy rendelje meg tőlünk szakfordítását itt!